Vlotte start met gedetailleerde tekeningen

Met een gedetailleerde tekening van Van Schaik Engineering kunt u direct aan de slag met het bouwen van uw staalconstructie, trap, hekwerk of brug. Maar voordat het zover is bespreken wij graag met u de wensen of eerder gemaakt ontwerp en berekeningen. Wij kijken desgewenst mee op locatie voor een exacte maatvoering. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van een 3D-model. Zo krijgt u een helder beeld van alle facetten van de constructie en kunnen eventuele problemen tijdig opgelost worden. Het definitieve ontwerp kan omgezet worden in praktische werkplaatstekeningen, inclusief bestellijsten voor een vlotte start van uw bouwproject.

Staalconstructies

Van Schaik Engineering is gespecialiseerd in engineering van staalconstructies zoals een nieuw (bedrijfs)pand, stal of schuur.

Trappen en hekwerken

Een nieuwe trap in een bedrijfspand of woning; Van Schaik Engineering tekent de gewenste constructie in Tekla Structures. Daarnaast maken wij ook gedetailleerde tekeningen van uw staalconstructie en 3D modellen voor diverse hekwerken zoals een galerijhekwerk of (Frans) balkonhekwerk.

Uitkijkpunten

Van Schaik Engineering maakt ook tekeningen voor staalconstructies zoals uitkijktorens, bijvoorbeeld voor Staatsbosbeheer. Ook andere uitkijkconstructies zoals aanlegsteigers, loopplanken, loopbruggen (al dan niet met hekwerk) zijn door ons te tekenen. Door middel van een gedetailleerde tekening en 3D-model wordt direct duidelijk hoe de constructie eruit komt te zien.

Bijzondere constructies

Ook voor andere, bijzondere, constructies is Van Schaik Engineering een betrouwbare engineering partner. Zo tekenen wij luifelconstructies, puien, overkappingen en andere (aanbouw)constructies. Wij komen daarvoor ook graag bij u op locatie om een goed inzicht te krijgen in de aan- of verbouw. Zodat de nieuwbouw later perfect aansluit op de bestaande situatie.