'Constructies tot leven brengen'

Van Schaik Engineering is ruim 10 jaar een gevestigde naam in de engineering van constructies. Eigenaar Joris van Schaik heeft al zijn hele leven een binding met staal. Dat uitte zich in een opleiding HTS werktuigbouwkunde en een eigen onderneming. Van Schaik startte zijn werkende leven als werkvoorbereider bij een machinefabriek. Toch koos hij uiteindelijk niet voor een leven in het staal. De tekentafel, computer en een eigen bedrijf trokken meer.


Wij leveren volgens de algemene voorwaarden DNR2011>

 

 

Met zijn eigen bedrijf Van Schaik Engineering brengt hij staalconstructies tot leven in praktische productietekeningen en gedetailleerde 3D-modellen. Daarnaast begeleidt Joris van Schaik graag het gehele constructieproces. Hij komt daarvoor regelmatig achter zijn tekentafel vandaan om op locatie meteen te zien wat er nodig is voor een perfect geplaatste trap, bijzondere brug of andere staalconstructie. Die praktische instelling en veel kennis van het bouwen zorgt voor een vlot engineeringproces.

Tekla Structures: engineering in detail

Met het programma Tekla Structures en 3D BIM Software brengt Van Schaik uw wensen tot leven. En dat tot in detail. Met ankerplannen, overzichtstekeningen, 3D-modellen, werkplaatstekeningen voor alle onderdelen en materiaallijsten zorgt Van Schaik Engineering voor een vlotte start van uw bouwproject.

 

Met Tekla Structures en 3D BIM Software kan Van Schaik Engineering ook eenvoudig productielijsten en digitale bestanden (nc/dstv) voor aansturing van machines leveren. BIM zorgt ervoor dat het hele bouwproces inzichtelijk wordt voor alle projectpartners, zodat projecten nog soepeler verlopen.

 

Van Schaik Engineering is gevestigd in Kamerik en bedient daarmee onder andere Midden-Nederland (IJsselstein, Lopik, Wijk bij Duurstede, Maarssen, Woerden en Utrecht).